Pajoko: The Afterparty

Zondag 29 september jl. hebben wij voor de 9e keer op rij een middag gehouden voor onze speciale gasten. Elk jaar organiseren wij een middag waarop we samen met deze mensen een concert instuderen waar iedereen op zijn of haar eigen niveau een bijdrage aan levert.  

De leden van het koor zorgen altijd voor de koffie met iets lekkers erbij en na een korte pauze is er vanaf 15.00 uur een heus concert waarbij de kerk elk jaar meer en meer gevuld is met belangstellenden. Aangezien het dit jaar de afsluiting van ons jubileumjaar was (35 jaar Pajoko) kreeg deze gezellige middag het thema “The Afterparty” ! en wat was het weer een ware happening. Zowel onze gasten als ook de leden van het koor hebben genoten van een hele gezellige middag waarin muziek maken en zingen de verbindende factor is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *