Bezoek Ibbenburen op 3 september met Pajoko

BEZOEK IBBENBUREN OP 3 SEPTEMBER MET PAJOKO
 
Pajoko heeft weer iets leuks bedacht!
Wij zijn door de partnergemeente van Hellendoorn, Ibbenburen, uitgenodigd om te zingen op zondag 3 september tijdens een oecumenische kerkdienst in de tent te Ibbenburen.
Deze dienst is ter gelegenheid van de ‘Ibbenburener Grosskirmis’. Dit is één van de grootste kermissen van Duitsland.
 
JIJ MAG MEE!
 
Het programma
We vertrekken met de bus om 08.00 uur bij restaurant ‘In de Tonne’ te Hellendoorn. Om 10.00 uur zingt Pajoko tijdens de viering.
Daarna is er van ongeveer 11.30 uur tot 14.00 uur de gelegenheid om Ibbenburen en de Ibbenburense kermis te bewonderen. Er zijn talloze attracties en eet-en drinkkraampjes. Kortom volop vertier voor jong en oud!
Om 14.00 uur vertrekken we naar het Naturagart Park. Waar we na een kopje koffie met gebak een poosje kunnen wandelen en alle moois daar kunnen bekijken. Zie voor meer informatie: www.naturagart.de. Pajoko zal hier ook nog een deuntje zingen.
We sluiten deze dag af met een buffet (inclusief 1 consumptie) en om 17.30 uur staat de bus weer klaar om ons naar Hellendoorn te brengen.
 
Kosten en opgave
Deze dag wil je als rasechte Pajokofan natuurlijk voor geen goud missen.
Je mag mee als onze speciale gast voor slechts € 25,-. Je krijgt hiervoor een supergezellige dag uit met Pajoko, de busreis, entree tot het Naturagartpark, koffie met gebak en een buffet inclusief 1 consumptie!
 
Opgeven kan via de mail: Pajoko@live.nl
Geef je snel op want vol = vol!
 
Dit bezoek aan Ibbenburen met Pajoko wordt in het kader van het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland medegefinancierd door het Europese Fons voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).
Wij hebben er heel veel zin in en jij hopelijk ook!
 
Met muzikale groet,
Pajoko

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *