Agenda 2019 en een doorkijkje naar 2020 en…?

Agenda 2019: Onder het tabje “agenda” hebben we de agenda voor de tweede helft van 2019 geplaatst.

2020: Voor volgend jaar hebben we al weer 4 leuke aanvragen gekregen en op de agenda gezet. Daarmee kunnen we wel zeggen dat we de eerste helft van 2020 (samen met de ‘normale’ vieringen) alweer zijn volgeboekt!

Nieuwe uitdaging: Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan een nieuwe musical, als opvolging op onze “Oneindige reis”. Dit staat nog helemaal in de kinderschoenen en het zal ook nog wel even duren voordat we jullie meer hierover kunnen vertellen. Pajoko heeft er nu al ontzettend veel zin om hiermee aan de slag te gaan. 

Al met al zit er genoeg “beweging” in ons koor en zijn er voldoende plannen.

Houd onze facebook pagina en onze website in de gaten, zodra er weer wat nieuws te melden is zullen we u via die weg op de hoogte brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *