Nijverdals Mannenkoor – Pajoko

 

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd concert. De bezoekers waren zeer lovend over beide koren, wat we natuurlijk heel fijn vinden om te horen.
Er werd ook gul gegeven voor het goede doel, wat heeft geresulteerd in een mooi bedrag van € 400,– wat we kunnen overhandigen aan de Stichting Vluchtelingenwerk Nijverdal-Hellendoorn. Alle gevers heel hartelijk bedankt !

 

Wie had  dat ooit bedacht een gezamenlijk concert van het Nijverdals Mannenkoor en Pajoko.

De koren hebben ieder immers een totaal ander muziekgenre.

En toch gaat het gebeuren op:

zaterdag 8 oktober om 19.30 uur in de Sint Sebastianuskerk te Hellendoorn.

De koren zullen ieder afzonderlijk een aantal liederen ten gehore brengen. We hebben ontdekt dat wij ook een aantal dezelfde liedjes in  ons repertoire hebben. Eén lied daarvan zal door beide koren gezongen worden, echter in een totaal verschillende uitvoering. We sluiten de avond af met een lied dat door beide koren gezamenlijk uitgevoerd zal worden.

Deze avond is gratis toegankelijk. In de pauze wordt er koffie/thee en iets lekkers geserveerd en na afloop mag u een vrije gift in de ton werpen. Deze vrije gift zullen wij schenken aan Vluchtelingenwerk Nijverdal.

We heten u graag van harte welkom.

Muzikale groeten,

Het Nijverdals Mannenkoor en Pajoko

het-nijverdals-mannenkoorimg_0935

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *