Pajoko gaat in Dalfsen optreden

HELLENDOORN – DALFSEN – 2 Oktober 2016, Pajoko staat al in de startblokken. …..Maar jij? Weet jij het nog? Ons bericht over het social media concert. Helaas kan de bus nog niet vertrekken. We hebben jouw hulp hard nodig. Want waar kunnen we zingen? Wat eten we onderweg? Hoe gaat het met het licht en het geluid? Wat trekken we aan? En ga zo maar verder. Zo begon het bericht begin september op social media

Waarom wil Pajoko een social media concert? In deze tijd spelen de media en dan vooral social media een belangrijke rol in de maatschappij. Daarom moet het volgens ons mogelijk zijn een concert te realiseren door middel van social media zonder dat wij weten hoe het gaat lopen. Een concert waaraan JIJ dus een bijdrage kunt leveren.

Nodigt u ons uit om te komen zingen? Er kwam reactie en nog wel uit Dalfsen.

Pajoko’s Social Media concert Update

Het concert op 2 oktober begint vorm te krijgen. We mogen komen zingen en consumeren bij partycentrum “Het Boskamp” in Dalfsen (www.hetboskamp.nl). Bijna het hele koor kan worden vervoerd in vier busjes van Mooi Bussie (www.mooibussie.nl) en…. de inwendige mens wordt verwend door een toetje van de Zuivelhoeve (www.zuivelhoeve.nl). Het spandoek wordt gemaakt door ReggeSign, de reclamemakers met oog voor detail (www.reggesign.nl).

Aanvang van het concert is 14.30 uur. Komt dat allen zien in Dalfsen, aan de Sterrebosweg 2. Om te voorkomen dat het dak er af gaat, zingen we buiten, tenzij het weer dat niet toelaat, dan heerlijk bij de kachel. U bent daar toch ook bij?

Bent u ook enthousiast geworden, misschien wilt u ook iets inbrengen in ons experiment? Een gratis concert mogelijk gemaakt voor en door mensen/bedrijven. Neemt u dan contact met ons op via pajoko@live.nl   Misschien wil een Dalfser bedrijf of vereniging wel een microfoon en geluid regelen. en heeft iemand anders een eenvoudige podium voor ons. Laat het maar weten.

Foto van TV uitzending RTV oost Scroll door naar 23.55 voor de tv oproep.

pajoko-social

mooibussie-nl

zuivelhoeve

hetboskamp

reggesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *