Social Media Concert

Pajoko’s Social Media concert Update

Het concert op 2 oktober begint vorm te krijgen. We mogen komen zingen bij partycentrum “Het Boskamp” in Dalfsen (www.hetboskamp.nl). Bijna het hele koor kan worden vervoerd in vier busjes van Mooi Bussie (www.mooibussie.nl) en…. de inwendige mens wordt verwend door een toetje van de Zuivelhoeve (www.zuivelhoeve.nl).

Aanvang van het concert is 14.30 uur. Komt dat allen zien in Dalfsen.

Bent u ook enthousiast geworden, misschien wilt u ook iets inbrengen in ons experiment? Een gratis concert mogelijk gemaakt voor en door mensen/bedrijven. Neemt u dan contact met ons op via de website of pajoko@live.nl Waarom wil Pajoko een social media concert?

mooibussie-nl

zuivelhoeve

hetboskamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *